Noutăți

Uși filomuro

art-blog-fili

Ușile filomuro – denumirea provine din limba italiana, filo-la același nivel iar muro – perete, sunt uși coplanare cu peretele. Se mai numesc uși secrete sau uși ascunse.

Tocul acestor uși este de aluminiu și este ascuns în perete, fiind practic invizibil. Aceste uși se potrivesc foarte bine într-un stil de amenajare minimalist, Ușile filomuro conferă interioarelor unde se optează pentru acest gen de uși fluiditate și spatialitate.

Peretele unde este montată ușa filormuro nu mai este încarcat cu toc și pervaze , este doar foaia de ușă la care se vede doar un mic contur de jur împrejur.

Ușile filomuro se livrează într-o gamă largă de finisaje și anume: lemn, piatră, piele sau imitație de piele, folie de diverse tipuri, vopsea mată sau lucioasă sau se pot livra nefinisate doar grunduite. În acest caz ele se pot finisa fie prin vopsire în aceeiași nuanță cu peretele, fie prin aplicare tapet sau oglindă sau se pot picta cu diverse motive.

Creeativitatea este fără limită în a finisa și decora aceste uși. Aceste uși se pot deschide prin tragere spre exterior sau prin împingere în interior.

Se potrivesc foarte bine în situații în care este nevoie de o ușă care să nu iasă în evidență, de exemplu băi sau dressing-uri situate într-un dormitor.

Ce trebuie sa luam in considerare atunci cand alegem o usa de interior
Articolul Anterior

Ce trebuie să luăm în considerare atunci când alegem o ușă de interior

Articolul Următor

Maximizarea spațiului. Patru idei pentru apartamente mici

Usi de interior pentru spatii mici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Numai Uși - Ușa casei tale

Abonează-te la Newsletterul nostru!

Pentru a rămâne la curent cu ultimele noastre produse și oferte.

Vă rugăm să încercați din nou.
Te-ai abonat cu succes.
Lista mea
Contact

Adresă: Str. Câmpul Pâinii, Nr. 15-17, Cluj-Napoca
Telefon: 0757 349 668
Telefon: 0264 443 453
Email: [email protected]
Program:
Luni - Vineri: 09:00 – 17:00
Sâmbătă: 10:00-14:00
Duminică: Închis